Salon de frumusețe feminină & masculină

Un make-up reușit dă culoare stării de spirit și contur atitudinii

Când vine vorba despre make-up, detaliile sunt cele care fac întotdeauna diferența. Astfel,  dincolo de produsele de beauty premium folosite, un make-up wow are nevoie de cel puțin două lucruri: imaginația cromatică a make-up artistului și dexteritatea sa în abordarea nuanțelor potrivite.

La Acutica, realizăm fiecare make-up doar cu produse cosmetice ce poartă semnătura calității (Make-up Atelier Paris, MAC, Paris Berlin, Parisax, Make-up Forever, Inglot, Too Faced, Nyx, Numeric Proof, Anastasia Beverly Hills), după un principiu simplu: machiajul trebuie să pună în valoare frumusețea naturală.

Grija noastră pentru detalii se regăsește în fiecare pas făcut spre lookul final. Prima regulă: machiajul trebuie să fie în armonie cu trăsăturile chipului. De aceea, fiecare nuanță utilizată – de la farduri la ruj – este aleasă atât în funcție de culoarea pielii, cât și de cea a ochilor.

Mai mult decât atât, atenția la detalii începe cu alegerea cremei și a fondului de ten care pregătesc tenul pentru lookul dorit și continuă cu aplicarea lor. Fie că îți dorești un look fresh sau preferi o textură pudrată, smokey eyes sau un machiaj quite natural, frumusețea prinde conturul perfect cu pensule și creioane de beauty professional.

Fondul de ten? Întotdeauna cel potrivit! Pentru că poate face, fără nici o exagerare, minuni: acesta constituie baza machiajului și are totodată o puteri pe care le putem numi chiar magice – când este ales și aplicat corect, poate ascunde micile imperfecțiuni. Apropo, cât de repede se bronzează pielea când stai la soare și care este gradul de protecție de care ai nevoie? Sunt detalii de care ținem cont.

Programează ședința ta de make-up la Acutica! Make-up Artistul nostru, Elena, va crea pentru tine machiajul care să te avantajeze și să adauge plusul de culoare de care ținuta ta are nevoie.

 

PROGRAMARE:

0741 742 743

1. Suntem de părere că frumusețea nu are vârstă sau gen și nici nu trebuie să se înscrie în șabloane. Îți vom recomanda întotdeauna doar lookul care ți se potrivește […]

mai mult
error: Content is protected !!