Salon de frumusețe feminină & masculină

Povestea Noastră

Acutica este o poveste despre frumos.

Misiunea noastră este de a recrea frumosul într-un tabiet de îngrijire corectă a frumuseții. Rezultatul: un look remarcabil, care îți dă încredere.

Povestea noastră

Acutica este o poveste despre frumos, care a început cu Atelier pour femme, dedicat farmecului feminin. Dar pentru că frumusețea nu are vârstă și este unisex, am creat Acutica: un salon de frumusețe feminină și masculină.

Astăzi, la Acutica, ne continuăm misiunea cu o echipă care iubește frumosul și vede în fiecare persoană o poveste despre frumos. Despre fericire și optimism, despre zâmbete și încredere.  Toate acestea prin servicii de coafor, frizerie, make-up și comestică realizate cu deosebită exigență.

De ce povestea noastră poartă numele Acutica? Pentru că ne definește și ne place muzicalitatea latină a verbului a tăia.

 

Valori

BUCURIE: Credem că lucrurile făcute cu drag aduc bucurie. De aceea, fiecare look ce poartă semnătura Acutica este realizat cu pasiune. Pentru ca rezultatul final să se asorteze cu un zâmbet încrezător.

RESPECT: Respectul pentru client începe cu respectarea fiecărei programări. Continuă cu o cafea din partea casei și se regăsește inclusiv în grija pentru un look pe care îl vei îndrăgi. Pentru că ești parte din povestea noastră.

CURAJ: Avem curajul de a a fi noi înșine: îndrăgostiți de toate formele și culorile frumosului, dar sinceri în recomandări. Pentru că ne-am propus să oferim fiecărui client un look ce pune accent pe unicitate, adaptat personalității sale. De aceea, recomandăm doar ce se potrivește.

DUDU CUMPĂT

DUDU CUMPĂT

Founder Acutica

Sunt fondatorul Acutica și Trainer Londa Professional, iar povestea mea este suma celor 12 ani de experiență, cu cel puțin 12 ore de lucru pe zi.

 

RAMONA SPRIDON

RAMONA SPRIDON

Manager Acutica

În calitate de manager, fac totul pentru a fi dirijorul de care orchestra are nevoie. Mă implic 100%, cu drag de frumos și de oameni. Pentru că ne dorim să depășim așteptările clienților de fiecare dată.

error: Content is protected !!