Salon de frumusețe feminină & masculină

Dudu

Pasionat de frumos

Sunt fondatorul Acutica Salon, Acutica Education Academy și Trainer Londa Professional, iar povestea mea este suma celor peste 15 ani de experiență, cu cel puțin 12 ore de lucru pe zi.

Particip constant la evenimente dedicate perfecționării serviciilor de hair dressing & hair styling, cât și la cursuri de tip Train The Trainer.  În ultimii 10 ani, am participat la fiecare ediție Salon International, care se desfășoară la Londra în luna octombrie, luând parte la seminariile susținute de marile academii din domeniu, cum ar fi Vidal Sassoon, Tony & Guy, HOB, Saco sau Patrick Cameron.

De asemenea, merg în fiecare an la cel puțin un curs de specializare în tehnică de tuns, coafat sau culoare, cursurile fiind organizate în marile capitale ale modei și frumuseții, precum Londra sau Milano. Acestora li se adaugă cursurile Train The Trainer, care au loc periodic, în diverse țări ale Europei, unde sunt prezentate viitoarele apariții: produse, tehnici și trenduri.

Totodată, de 13 ani fac parte din echipa Londa România, fapt ce îmi permite să fiu unul dintre primii hairstylisti din țară care aduc în saloane cele mai noi trenduri și inovații.

Sunt un om care crede în pragmatismul frumosului. Pentru că frumosul ne face să zâmbim și ne dă curajul să îndrăznim mai mult.

 

O parte din Cursurile la care am participat:

Train The Trainer – Riga

Train The Trainer – Varșovia

Train The Trainer – Milano

Train The Trainer – Budapesta

Curs de Culoare la Academia Tony & Guy – Londra

Curs de Tunsoare la Academia Tony & Guy – Londra

Curs Editorial Look la Academia Tony & Guy – Londra

Curs  Culoare la Academia Vidal Sassoon – Londra

Curs  Tunsoare la Academia Vidal Sassoon – Londra

Curs Tehnica Decolorare la Academia Vidal Sassoon – Londra

Curs Tehnica Foils la Academia Vidal Sassoon – Londra

Gala Londa – Dubrovnik, unde voi colora pe scenă alături de Directorul Global Londa Professional

Programare

    error: Content is protected !!