Salon de frumusețe feminină & masculină

Dudu

Pasionat de frumos

Sunt fondatorul Acutica și Trainer Londa Professional, iar povestea mea este suma celor 13 ani de experiență, cu cel puțin 12 ore de lucru pe zi.

Particip constant la evenimente dedicate perfecționării serviciilor de hair dressing & hair styling, cât și la cursuri de tip Train The Trainer.  În ultimii 9 ani, am participat la fiecare ediție Salon International, care se desfășoară la Londra în luna octombrie, luând parte la seminariile susținute de marile academii din domeniu, cum ar fi Vidal Sassoon, Tony & Guy, HOB, Saco sau Patrick Cameron.

De asemenea, merg în fiecare an la cel puțin un curs de specializare în tehnică de tuns, coafat sau culoare, cursurile fiind organizate în marile capitale ale modei și frumuseții, precum Londra sau Milano. Acestora li se adaugă cursurile Train The Trainer, care au loc periodic, în diverse țări ale Europei, unde sunt prezentate viitoarele apariții: produse, tehnici și trenduri.

Totodată, de 11 ani fac parte din echipa Londa România, fapt ce îmi permite să fiu unul dintre primii hairstylisti din țară care aduc în saloane cele mai noi trenduri și inovații.

Sunt un om care crede în pragmatismul frumosului. Pentru că frumosul ne face să zâmbim și ne dă curajul să îndrăznim mai mult.

 

Agenda evenimentelor la care particip în 2017

Aprilie: Train The Trainer – Riga

Mai: Curs de culoare la Academia Tony & Guy – Londra
Gala Londa – Dubrovnik, unde voi colora pe scenă alături de Directorul Global Londa Professional

Septembrie: Train The Trainer – Varșovia

Programare

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

*În cel mai scurt timp de la trimiterea solicitării, veți fi contactat/ă de către colegii noștri pentru a stabili detaliile programării. Vă mulțumim!
error: Content is protected !!