Salon de frumusețe feminină & masculină

Un gentleman se tunde întotdeauna la timp

De la tunsori clasice la cele în trend, personalul Acutica te ajută să îți descoperi stilul potrivit, să-l întreții sau să faci o schimbare de look care te avantajează.

Pornim de la ideea că și părul unui bărbat trebuie să arate întotdeauna îngrijit. De aceea, o frizură reușită înseamnă în primul rând un păr sănătos, îngrijit cu produsele potrivite și care este tuns cu o frecvență adecvată.

Astfel, pentru fiecare tip de păr (moale sau aspru, mai rar sau mai des, normal, uscat sau gras), oferim recomandări și servicii de frizerie adaptate necesităților de îngrijire specifice. Apropo, serviciile Acutica includ spălat, gel, ceară și fixativ, după necesitate.

Pasul doi: un tuns adaptat geometriei chipului, personalității și stilului tău de viață. Pentru că o frizură perfectă este cea care te reprezintă, pe care o porți cu încredere și o întreții ușor. De aceea, îți vom spune întotdeauna cu sinceritate când un stil sau altul nu ți se potrivesc.

Și pentru că fiecare look ce poartă semnătura Acutica se remarcă prin detalii atent conturate, folosim numai aparatură  și instrumente de tuns realizate de producători cu tradiție îndelungată:

foarfece de la Tondeo (produse în Germania, încă din 1928) și Osaka (realizate în Japonia), föhn-uri de la Wahl (un producător din Illinois, SUA, cu o tradiție de aproape un secol).

Pentru un look creat cu precizie matematică și pasiune pentru frumos, te așteptăm la Acutica! Hairdressing & hairstyling pentru gentlemani.

Alege la cine vrei să te tunzi și fă-ți o programare la salon:

Aura

Ana Maria

Cosmin

 

PROGRAMARE:

0741 742 743

1. Suntem de părere că frumusețea nu are vârstă sau gen și nici nu trebuie să se înscrie în șabloane. Îți vom recomanda întotdeauna doar lookul care ți se potrivește […]

mai mult
error: Content is protected !!